nov
27

Évek óta járom a budapesti éjszakát a barátnőimmel. Annyi nevetséges sztorink van, mint égen a csillag. Az egyetemi gólyatáborban ismerkedtünk meg több, mint három évvel ezelőtt, s azóta feszegetjük az emberi szervezet és a tanárok tűrőképességének határait. Elsöprő sikerrel.

Régóta fontolgatjuk, hogy életre hívunk egy blogot, amiben a szaftos, ámde vicces és tanulságos történeteinket teregetjük ki. A főszereplők többnyire pasik lesznek, akik nélkül nem élet az élet, néha mégis jobb lenne az összeset eltüntetni a föld színéről. Hogy akkor mihez kezdenénk, azt nem tudom...

Hiszen szeretnek minket, mi is őket, de a végén mindig kiderül, hogy egyszerűek, mint egy bot. Gˇci. Büdösek, koszosak, szőrösek, és csak a gond van velük. De ha nincsenek... na az az igazi probléma:D

Jó szórakozást, éljen a hatosblog!!!

 

Kiskorúaknak és férfiaknak csak saját felelősségre ajánlom...

Aki magára ismer véletlenül, az szégyellje magát mélységesen!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitesznekaferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr54791574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2008.12.05. 15:07:35

De hiszen ez egy jó blog, okosak vagytok és jól is írtok, úgyhogy ezentúl szeretni fogom. (Magamra biztos nem ismerek belőle sehol, de a helyeket és helyzeteket én is megjártam a másik oldalról.)
süti beállítások módosítása